Gå til innholdet

Får gaver fra handelsstanden som deles ut til innsatte på kvinneavdelingen i Stavanger fengsel.

Det nærmer seg jul på Crux oppfølgingssenter i Sandnes.
I fem dager har miljøarbeider Randi Skretting Mydland gått rundt sammen med datteren Martine til et hundretalls butikker i Stavanger, Sandnes og andre steder på Jæren. De har delt ut skriv og informerert om arbeidet som Crux oppfølgingssenter i Sandnes driver. Samtidig har de spurt om gaver til julesamlingen 20. desember på kvinneavdelingen i Stavanger fengsel.

- Mamma hadde en butikkrunde i fjor også, og mange av butikkene husker oss igjen. Jeg opplever at vi blir møtt med velvilje, og butikkeierne er positive til arbeidet vi driver. I år synes jeg vi har fått utrolig mye fint, sier Martine.

Randi og Martine regner med at de til sammen legger ned rundt 150 timer i frivillig dugnadsarbeid til å samle og pakke inn alle gavene.

- Det er så kjekt, og vi treffer så hyggelige mennesker! Vi vet at jentene på kvinneavdelingen i Stavanger fengsel kommer til å bli så glade for gavene. Samtidig som vi får mye fint, får vi også spredd informasjon om Crux oppfølgingssenter. Noen av gavene blir også delt ut til våre deltakere som vi tenker trenger en oppmuntring inn mot jul, sier hun.
Oppdatert