Gå til innholdet

For andre året på rad deltok Jarlegården oppfølgingssenter i fotballcupen.

Jarlegården gikk til fianlen i Humla Cup i år igjen!
Arrangementet er i regi av Verdal og Levanger kommune. Cupen består av åtte lag som deles inn i to puljer. Noen av lagene som stilte på cupen i år var fra:
  • Politiet
  • Nav
  • kommunene
  • Foreningen mot stoffmisbruk (FMS). 

Samarbeid med tidligere Vålerenga- og landslagspiller
- Jarlegårdens lag er basert på våre deltakere, samt tre stykker fra Verdal fengsel. De siste tre tirsdagene før den aktuelle turneringsdagen har vi spilt kamper. Våre motstandere var da ulike jentelag fra idrettslinja med fotball som fordypning, ved Steinkjer videregående skole. Dette ble gjennomført i samarbeid med deres faglærer Tor Brevik. Han er tidligere Vålerenga spiller, populært kalt Emil i sin glanstid. Han har både serie- og cupmesterskap for VIF, samt landskamper for Norge. Dette er et utrolig fint samarbeid som vi i år har videreført etter erfaringer fra 2012, forteller virksomhetsleder Jørn Holmen.

Til finalen for andre år på rad
Så tilbake til cupen. - I de tre innledende rundene vant vi to kamper, mens èn endte uavgjort. Det førte oss til finalen i år som i fjor. Motstander en i finalen ble også i år som i fjor laget fra FMS. Vi tapte finalen 6-5, mens den i fjor endte 5-1. Så vi er et stykke nærmere seieren. Noe som i seg selv ikke er det viktigste, men…..smiler Holmen. 
Oppdatert