Gå til innholdet

CRUX Tilja holdt innlegg på Helsedirektoratets erfaringskonferanse om deres prosjekt mot ensomhet og passivitet.

Helsedirektoratet har en budsjettpost for tiltak som kan redusere ensomhet og passivitet. Direktoratet gjennomførte mandag 3. desember erfaringssamling om tilskuddsordningen. CRUX Tilja oppfølgingssenter var invitert til å presentere satsingen deres «Et skritt på vei».

Erfaringsdagen samlet engasjerte folk fra hele Norge. Ved hjelp av penger fra Helsedirektoratet har de satt i gang prosjekter i alle sjangre for å redusere ensomhet og passivitet. Her var representanter fra turistforeningen og «Friluftstrim for eldre i park», «Tur og mestringsgruppe» i regi av Kirkens bymisjon i Trondheim, «Nordkapp bo- og servicesenter – en møteplass for alle» ved Nordkapp kommune og altså CRUX Tilja oppfølgingssenter med «Et skritt på vei».

- Dette var en fin anledning for oss til å formidle noe av de vi mener er viktig for å lykkes med et prosjekt for å motvirke ensomhet. Det er også veldig hyggelig å bli invitert hit for å fortelle om prosjektet, fordi det betyr at vi er lagt merke til, sier virksomhetsleder Christer Lilienberg som sammen med Signe-Marie Aaslund respresenterte CRUX Tilja.
Oppdatert