Gå til innholdet

Gatemagasinet Tett På, som ble etablert på Hamar i 2007, fikk overrakt kommunens mangfoldspris i kommunestyret.

Mottakelse av Mangfoldprisen. Foto: HA
20.desember mottok Kirkens Sosialtjeneste Hamartiltakene mangfoldsprisen ved virksomhetsleder Anne Berit Nomerstad, selger og bidragsyter Stig Haugerud, og bidragsyterne Jørgen Rogne og Tor Inge Martinsen. Sistnevnte har også vært redaktør for Tett på, som i sin helhet har vært finansiert av salgsinntekter og utført på dugnad.

Ordfører Morten Aspeli delte ut prisen på vegne av kommunen. Han trakk blant annet fram muligheten magasinet Tett På har gitt rusavhengige til å vise andre og kreative sider av seg selv, og har bidratt til å minske avstanden mellom enkeltmennesker og grupper i Hamar.

Siden 2011 har gatemagasinet inngått et samarbeid med gatemagasinet = Oslo, under navnet = Innlandet. Både Nomerstad og selger Haugerud takket hjertelig for prisen.

- Jeg vil bare si tusen takk. Livet er mangfoldig. Å selge magasinet gir meg mye i møtet med mennesker. Jeg har hatt mange og rørende samtaler med folk i Hamar, sa Haugerud.

Anne Berit Nomerstad fra Hamartiltakene trakk også fram grafisk linje på Hamar katedralskole, som har vært engasjert i den grafiske produksjonen av Tett På.
Oppdatert