Gå til innholdet

Over 100 mennesker deltok på den offisielle åpningen.

Mange deltok på åpningen av nye lokaler for Crux.
Sommeren 2006 startet Crux oppfølgingssenter opp i leide lokaler i Sandnes sentrum. I 2012 kjøpte Kirkens Sosialtjeneste en sentrumsnær enebolig, som Crux endelig kunne flytte inn i sommeren 2014 etter ombygging og oppussing.

- Vi er stor takk skyldig til deltakere, ansatte og frivillige medarbeidere som har gjort en kjempeinnnsats for å få dette til, poengterer han og oppfordrer til å like Crux oppfølgingssenter på Facebook. - Der får du mange små glimt fra virksomheten, sier Tjessem.

To dagers markering

Crux oppfølgingssenter markerte innflyttingen i nye lokaler med med to dagers markering. Begge dagene var stua fullt til randen av personer fra offentlige- og frivillige samarbeidspartnere innen rus- og kriminalomsorg, kommunepolitikere og samarbeidspartenere fra kirke og menighetsliv. I tillegg var deltakere og frivillige medarbeidere invitert.

– Det er fantastisk å oppleve at det er så mange flotte og engasjerte mennesker som ønsket å ta del i vår glede over nye lokaler. Med forskjellig ståsted formidlet de gode ønsker for arbeidet vi driver, forteller virksomhetsleder Kjetil Tjessem.
Oppdatert