Gå til innholdet

Kjenner du noen som brenner for å hjelpe barn og setter det først, også foran egne ønsker og behov? Sjekk ut om de vil blir fosterforeldre i CRUX.

Hva er hovedmotivet hos folk som vurderer å bli fosterhjem? Det siste halve året kommunikasjonsbyrået Maskinen, på oppdrag fra stiftelsen CRUX, intervjuet folk som er fosterforeldre, for å finne kjernen til hvorfor de tar på seg et så viktig og vanskelig oppdrag.

Og svaret er altså at det er folk som har et genuint ønske om å hjelpe barn. Ønsket er så sterkt at de skyver egne ønsker og behov bakover på listen.

- Det er spennende å se hva Maskinen har kommet fram til. Vi vil jobbe videre med dem, både for å foredle innholdet i markedsføringen vår og for å utvikle tiltakene vi gjennomfører for å rekruttere flere fosterhjem, forteller enhetsleder Anne-Grete Andreassen.

Men arbeidet settes ikke på vent mens utviklingsprosjektet pågår. Anne-Grete er en dame med framdrift. Hun og medarbeiderne hennes er alltid på utkikk etter nye fosterhjem. Så allerede nå går utfordringen videre til alle som jobber i stiftelsen CRUX: kjenner du noen som har dette grunnleggende ønske om å hjelpe barn som trenger trygge voksne rundt seg? Ta utfordringen, nevn muligheten for å bli fosterhjem for dem – og be dem ta kontakt med Anne-Grete og gjengen hennes.

- Vi trenger fosterhjem i Bergen, Haugesund og Tromsø, der vi har avdelinger. Det er stadig forespørsler og vi må takke nei til mange barn fordi vi ikke har hjem å tilby. Det er vi ikke fornøyd med, sier en offensiv Anne-Grete.
Oppdatert