Gå til innholdet

I dag er det CRUX Verksgata behandlingssenter som gjelder, og ikke CRUX TSB Stavanger. I tillegg til navnebytte, flytter klinikken inn i nyrenoverte lokaler over seks etasjer i Stavanger sentrum!

I Verksgata 66 i Stavanger sentrum ligger CRUX Verksgata behandlingssenter
Peoner og goddis møtte pasientene da de flyttet inn bygget som etter nærmere ett år med totalt renovering stod klart for dem. Det lys gule murhuset har utsikt over havnen i Stavanger sentrum, og bare enkelte interiørdetaljer minner om at det en gang har vært industrilokaler her.

Klinikken kommer fra leide lokaler på hotel Alstor utenfor sentrum, til et bygg som stiftelsen CRUX har kjøpt, den største investeringen i stiftelsen sin historie. Bygget inneholder 16 pasientrom over to etasjer, kontorer, møterom, flott felleskjøkken i 6 etasje, kreativt rom, medisinsk rom, vaskerom, teknisk rom og stor takterrasse for å nevne noe.

- Dagen i dag er spesiell for oss. Etter lang tids leting etter egnet bygg, og deretter renovering, så kan vi endelig lande permanent i eget hus, sier klinikksjef Tordis Stokke som nettopp har servert innflytningspizza til sine medarbeidere og pasienter.

- I tillegg til å få egne og egnede lokaler, bytter vi samtidig navn fordi vi opplevde at TSB Stavanger ikke fungerte godt nok. Nå har vi flyttet til Verksgata 66, og fra og med i dag er navnet vårt nå CRUX Verksgata behandlingssenter, sier Stokke. 

- Det nye bygget er et løft for både pasienter og ansatte, med bedre plass, mer tilpasset romfordeling og flott interiør.
Dette blir kjekt for oss, sier en fornøyd klinikksjef Tordis Stokke.
Oppdatert