Gå til innholdet

Fredag 2.september hadde Styve Gard besøk av en delegasjon fra Bufetat region Vest med regiondirektør Borghild Lekve i spissen.

Direktør Mari Trommald. Foto: Kay Myhre
Hun ønsket å få bedre kunnskap om Styve Gard, behandlingstilbudet og tankene fremover. I dag har Styve to leverandører; Oslo kommune og Bufetat. Delegasjonen brukte en hel dag på Styve Gard og dro rundt og besøkte alle avdelingene.

Bufetat regner med Styve Gard
- Det var et veldig positivt møte. De traff ansatte, ungdommer og seksjonssjef Asbjørn Sagstad fra hovedkontoret, forteller virksomhetsleder Jan Bjarte Kelby. - Regiondirektør Borghild Lekve likte det hun hørte, og var spesielt opptatt av avtalen vi har med Bergen kommune om hjemmebaserte tjenester. Hun er opptatt av ettervern, ettersom dette er et satsingsområde for dem, forteller han.

Hvilke konkrete tilbakemeldinger fikk dere?
- Vi fikk beskjed om at de regner med Styve Gard fremover. Lekve sa at de ser ikke noen grunn til at Styve Gard må belage seg på omstilling, som er en beskjed mange andre virksomheter har fått fra Bufetat. Vi er der vi skal være, og fikk en bekreftelse på at vi gjør et godt stykke arbeid, sier Kjelby.
Oppdatert