Gå til innholdet

Bergfløtt Behandlingssenter har igjen tilbakelagt en sommer med mange flotte sommerturer, og avsluttet med Galdhøpiggen.

Bergfløtt Behandlingssenter pleier hvert år å vri mest mulig tur ut av hver krone i budsjettet, og utnytte tiden ute i både godt og dårlig vær. I tillegg til de faste ukentlige aktiviteter har det i år vært satt opp mange fine turer; Dresintur Veggli, kanotur på Fjorda, Tusenfryd, topptur opp Gaustedtoppen, hyttetur på Gokstadholmen Sandefjord, sørlandstur til Kristiansand og den årlige" beryktede" turen til Galdhøpiggen.

De fleste av disse turene er med overnatting, og Bergfløtt er stolte over å kunne tilby en så aktiv sommerplan.

I motsetning til turen til Galdhøpiggen i 2015, så viste værgudene seg fra den gode siden i år. Det sa verken storm.no eller yr.no noe om...men vi fikk 10-15 grader og sol! Turgjengen fikk god tid opp til Styggebreen. Vår pensjonerte brefører var av den rolige typen og sa at når været var så fint, så kan man ikke stresse opp og ned igjen. Dette skulle nytes!

Samtlige deltagere kom opp til toppen, noen ganske så utmattet. Før de satte nesen nedover igjen, var både kakaoen og kaffen avkjølet og drukket, mens kameraene gikk heller varme.

Bergfløtt Behandlingssenter ser tilbake på en utrolig flott tursommer, og ser frem til å prøve både Gaustadtoppen og Galdhøpiggen igjen!
Oppdatert