Gå til innholdet
tbr_8046
CRUX Verksgata behandlingssenter tilbyr tverrfaglig spesialiserte behandlingstjenester (TSB). Virksomheten driver på oppdrag fra Helse Vest RHF innen rusmiddelbehandling i regionen, og vi er bemannet med sosionomer, sykepleiere, lege, psykologer, samt personell med annen relevant utdannelse og erfaring. Klinikken ligger sentralt i Stavanger sentrum.

Ønsker du en jobb som gir mening?
I stiftelsen CRUX jobber vi for å gjøre verden til et litt bedre sted. CRUX er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse som tilbyr tjenester innen helse- og sosialsektoren. Vi er medvandrere og står opp for mennesker i sårbare og utfordrende livssituasjoner, slik at de kan oppleve trygghet og nå sine mål. Det finnes alltid muligheter. Vil du være med på laget?

CRUX Verksgata behandlingssenter tilbyr tverrfaglig spesialiserte behandlingstjenester (TSB). Virksomheten driver på oppdrag fra Helse Vest RHF innen rusmiddelbehandling for unge i regionen og er bemannet med sosionomer, sykepleiere, lege, psykologer, samt personell med annen relevant utdannelse og erfaring. Klinikken ligger sentralt i Stavanger.

MILJØTERAPEUT

Vi søker miljøterapeut, fast 100 % stilling. Turnus inkl. arbeid hver 3. helg.

Kvalifikasjoner for stillingen

  • Kompetanse og erfaring innen TSB/psykisk helsevern
  • Erfaring innen miljøterapi
  • Min. 3-årig helse- eller sosialfaglig utdannelse (vi ønsker sykepleier, sosionom eller vernepleier)
  • Relevant videreutdannelse innen rus- og psykisk helse
  • Førerkort kl.B

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og tverrfaglig samarbeid. Lønn for turnusarbeider følger tariff til spesialisthelsetjenesten, og vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Vil du vite mer, kontakt klinikksjef Tordis Stokke, tlf. 416 46 982 hverdager før kl.15. Ønsker ikke henvendelser fra bemanningsbyrå.

Søknad med CV sendes til t.stokke@stiftelsencrux.no innen 28.04.19.

Oppdatert