Gå til innholdet
5D3_8058

CRUX Sætrefjellet er et omsorgstiltak som gir behandling og oppfølging til ett barn/ungdom som trenger støtte og hjelp. Her bor du i en i flott enebolig i vakre omgivelser med terrasser rundt hele huset. Du bor i et lite miljø hvor du får tett oppfølging og få personer å forholde deg til. 

Hvem kan bo hos oss
CRUX Sætrefjellet er en omsorgsinstitusjon og enetiltak for ungdom i alderen 13-19 år som er godkjent etter bvl § 4.4-6.ledd og § 4.12. Vi arbeider på oppdrag fra Bufetat.

Kort om boligen
Boligen er nyrestaurert med store rom og har en fantastisk utsikt. Hovedetasjen består av tre soverom, to bad, stue og kjøkken. I andre etasje er det kontorer hvorav ett kan omgjøres til soverom, møterom, bad og kjøkken. Underetasjen kan brukes som treningshybel og avlastning, og består av to soverom, bad og stue med åpen kjøkkenløsning

Beliggenhet
CRUX Sætrefjellet har en fantastisk beliggenhet i Ytre Arna. Det er kort vei ned til nærmeste busstopp og kollektivtrafikk til både Åsane og videre til sentrum, togstasjonen og kjøpesenter i Indre Arna. 

Stiftelsen CRUX
Vi er en del av CRUX som er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse. Alle virksomheter i CRUX arbeider aktivt for å ha høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil. Vårt slagord er: Det finnes alltid muligheter.
Oppdatert