Gå til innholdet
erle-med-armene-bak-nakken
Det er stadig behov for fosterhjem i Tromsøregionen. Hvis du vurderer å åpne hjemmet ditt for barn som trenger en trygg hverdag, håper vi du velger å samarbeide med CRUX.

Fosterhjemmene våre får god opplæring og veiledning, i tillegg vil en fosterhjemskonsulent følge opp hjemmet og koordinere det faglige arbeidet rundt barnet/ungdommen. Fosterhjemmene inngår også i et fagmiljø med andre fosterfamilier. I CRUX legger vi vekt på høy grad av tilgjengelighet og faglig kvalitet i vår oppfølging av fosterhjemmene, og tenker det er viktig å ha et kvalitetsmessig godt tilbud til barn som trenger gode forsterkede fosterhjem.

Om avdelingen
CRUX hjem – Tromsø ble startet i 2018, og er nå godt etablert med flere hjem. Vi vektlegger stor tilgjengelighet og faglig kvalitet i vår oppfølging, og tenker det er viktig å ha et kvalitetsmessig godt tilbud til barn som trenger gode forsterkede fosterhjem i vår nordligste landsdel. 

Ta kontakt!
Ta gjerne kontakt med oss for spørsmål om søknad om plass, eller for en uformell prat så kan vi sammen finne ut om dette er noe som passer for deg og din familie. Våre lokaler ligger i Tromsø sentrum. Her kan du lese mer om å bli fosterhjem i CRUX.

Stiftelsen CRUX
Vi er en del av stiftelsen CRUX som er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse. Alle virksomhetene i CRUX arbeider aktivt for å være preget av høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil.
Oppdatert