Gå til innholdet
gutt-ser-ut-over-vannet-bakfra
CRUX Bolstad er et omsorgstiltak som gir behandling og oppfølging til barn og ungdom i alderen
15-20 år som trenger støtte og hjelp. Her bor du i et hyggelig og romslig hus, med en stor hage, i et lite miljø hvor du får tett oppfølging og få personer å forholde deg til. Huset ligger i naturskjønne omgivelser, litt tilbaketrukket med spredt bebyggelse rundt.

Hvem kan bo hos oss
Ungdommer som bor på CRUX Bolstad er her av ulike årsaker:

  • Bvl § 4-24 eller 4-26, eventuelt med etterfølgende vedtak etter § 4-12 og 4-4, 6.ledd.
  • Godkjenning av plassering etter akutthjemmel § 4-25 forutsetter at akuttoppholdet er ment å være begynnelsen på et langtidsopphold ved avdelingen.

Vi arbeider på oppdrag fra Bufetat og Oslo kommune.

Kort om boligen
CRUX Bolstad er en flott enebolig med plass til tre ungdommer i tillegg til ansatte som jobber medlever. Huset inneholder en stor stue og et stort kjøkken, seks soverom, loftsstue, tre store bad, treningsrom, vaskerom, lintøylager og kontorer. I hagen har vi trampoline, balanseringsline, sittegruppe, bålpanne og grill. Vi disponerer kajakk og robåt sammen med en annen avdeling i CRUX, som ligger i nærheten.

Beliggenhet
På Bolstad er det gode muligheter for å gå turer i vakker natur. Den kjente fiskeelven Bolstadelvi er også i nærheten. Voss sentrum med alle sine fasiliteter, som for eksempel kino, Vossvind, klatrepark og Vossabadet, ligger ca. 20 minutter unna. Bavallen og Myrkdalen (Voss) er paradiset for deg som er interessert i å kjøre på ski (utfor/slalom). 

Buss og tog er de aktuelle offentlig kommunikasjonstilbudene. Begge ligger ved E16, ca. 5 minutter i bil fra boligen. Butikk og post er en kjøretur unna på ca 10 minutter (Dale). 

Kort om personalet
Vi som jobber på CRUX Bolstad arbeider medleverturnus. Det vil si at ansatte bor sammen med ungdommene over perioder. Vår oppgave er først og fremst å skape trygge og gode relasjoner oss
imellom. De fleste ansatte har høyskoleutdanning, og noen har også relevant videreutdanning. 

Stiftelsen CRUX
Vi er en del av CRUX som er en ideell, diakonal og landsdekkende stiftelse. Alle virksomheter i CRUX arbeider aktivt for å ha høy faglig kvalitet og en tydelig verdiprofil. Vårt slagord er: Det finnes alltid muligheter.
Oppdatert