Gå til innholdet
Vi søker ny kokk og sommervikar på kjøkkenet. 
KS-banner
CRUX Bergfløtt behandlingssenter i Lier er et spesialisert behandlingstilbud for mennesker med alvorlige og sammensatte lidelser, hvor psykoseproblematikk er en del av bildet. Institusjonen har en døgnenhet med 12 ordinære plasser for unge pasienter, to brukerstyrte plasser, samt en poliklinikk sentralt i Drammen. Behandlingen er fleksibel, individuelt tilrettelagt og recoveryorientert. Vi er en del av stiftelsen CRUX, som er en landsdekkende, diakonal og ideell aktør med ca 600 ansatte som tilbyr helse- og omsorgstjenester av høy kvalitet. 

Så du dokumentarserien «Stemmene i hodet» (NRK) som ble spilt inn ved CRUX Bergfløtt behandlingssenter? Vi sier: «Det finnes alltid muligheter». Har du lyst til å jobbe hos oss?

SOMMERVIKAR, kjøkken

Vi søker sommervikar på vårt kjøkken på døgnavdelingen i uke 29, 30 og 31. Vi søker deg som har erfaring med å lage mat til mange, lærer raskt og liker å jobbe selvstendig. Du vil jobbe alene på kjøkkenet, men vil samarbeide med øvrige ansatte og jobbe nær pasientene. 

Arbeidsoppgaver 

  • Tilberede lunsj til pasienter og ansatte
  • Tilberede middag til pasienter etter oppsatt meny
  • Innkjøp/bestilling

Kvalifikasjoner

  • Interesse for matlaging og erfaring med å lage mat til mange
  • Gode norskkunnskaper
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Pålitelig og pliktoppfyllende
  • Effektiv og fleksibel

Vi tilbyr

  • Arbeid på dagtid mandag til fredag
  • Lønn etter avtale ut fra erfaring

Søknadsfrist: Snarest

ER DU VÅR NYE KOKK?

Vi søker deg, som er kokk med fagbrev og som har lyst på en spennende og meningsfull hverdag ved vår døgnavdeling. Dette er en jobb som passer for deg som har brennende interesse for matfaget, og som er opptatt av kvalitet og samarbeid. Dette er en spennende og utfordrende stilling for den rette.

Hos oss er vi opptatt av at vår fysiske og psykiske helse ikke er atskilt, men henger uløselig sammen. Vi er opptatt av å gi god behandling til våre pasienter, og en del av det tilbudet skal være sunn, velsmakende og næringsrik mat. Her vil en av dine ansvarsområder derfor være å planlegge og tilberede mat til pasientene. I tillegg har ansatte tilbud om å kjøpe mat til lunsj, som vi spiser sammen med pasientene. Våre pasienter er unge voksne, og noen har et vegetarisk/vegansk kosthold.

Du vil jobbe alene på kjøkkenet, men et godt samarbeid og kommunikasjon med de øvrige ansatte er av stor betydning for at vi skal kunne yte et helhetlig behandlingstilbud.  Du vil også jobbe nært pasientene. Din nærmeste leder vil være avdelingsleder i døgnavdelingen.

Arbeidsoppgaver

  • Tilberedning av lunsj til pasienter og personale og middag til pasientene
  • Planlegge ukesmenyer for middager
  • Tilberede mat i forbindelse med møter og seminarer
  • Innkjøp, varemottak og lagerkontroll
  • Etterlevelse av IK mat, prosedyrer og retningslinjer
  • Ansvar for daglig drift av kjøkkenet

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som kokk
  • Erfaring med kjøkkendrift
  • Kunnskap om vegetarisk/vegansk kosthold og erfaring med tilrettelegging for intoleranser/allergier
  • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig
  • Gode datakunnskaper
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
  • Effektiv og fleksibel

Vi tilbyr

  • Fast ansettelse i 100% stilling
  • Lønn etter avtale
  • Arbeidstid på dagtid

Ønsket tiltredelse: 12. august

Søknadsfrist: 23.mai 

Har du spørsmål til stillingen? 
Ved spørsmål om stillingen, ring 32 22 68 00 og spør etter virksomhetsleder Mette Kristine Dyve eller avdelingsleder Marit Arnestad.
Oppdatert