Gå til innholdet
KS-banner
CRUX Bergfløtt behandlingssenter i Lier er et spesialisert behandlingstilbud for mennesker med alvorlige og sammensatte lidelser, hvor psykoseproblematikk er en del av bildet. Institusjonen har en døgnenhet med 12 ordinære plasser for unge pasienter, to brukerstyrte plasser, samt en poliklinikk sentralt i Drammen. Behandlingen er fleksibel, individuelt tilrettelagt og recoveryorientert. Vi er en del av stiftelsen CRUX, som er en landsdekkende, diakonal og ideell aktør med ca 600 ansatte som tilbyr helse- og omsorgstjenester av høy kvalitet. 

Så du dokumentarserien «Stemmene i hodet» (NRK) som ble spilt inn ved CRUX Bergfløtt behandlingssenter? Vi sier: «Det finnes alltid muligheter». Har du lyst til å jobbe hos oss?

SYKEPLEIER/VERNEPLEIER 80 – 100% stilling dag og kveld

Vi ser etter deg som har etterutdanning i psykisk helsearbeid og/eller rus. Du har erfaring fra arbeid med psykoseproblematikk, er selvstendig, fleksibel, løsningsorienter og har gode samarbeidsevner. Personlig egnethet vektlegges

Hva kan vi tilby?
CRUX Bergfløtt behandlingssenter er et aktivt og bredt sammensatt fagmiljø. Vi legger vekt på undervisning og kompetanseheving, og du vil få veiledning. Vi er en gjeng engasjerte medarbeidere som setter pasientene først. Hos kan du jobbe fleksibelt og kreativt innenfor gitte rammer. Du kan ta i bruk dine ressurser og interesser når pasientene har nytte av det. Medlemskap i KLP og lønn etter avtale.

Stillingen er ledig fra 1. april 2019

Vil du vite mer om stillingene? Ta kontakt.
Konstituert virksomhetsleder Aina Jansen, 32 22 68 00/43 (922 92 347)
Avdelingsleder i døgnavdelingen, Marit Arnestad, 32 22 68 24 (991 55 410)

Søknad med CV sendes innen 22.mars til: bergflott@stiftelsencrux.no eller CRUX Bergfløtt behandlingssenter, Bergflødtvn. 69, 3404 Lier.
Oppdatert