Gå til innholdet
KS-banner

CRUX Bergfløtt behandlingssenter i Lier er et spesialisert behandlingstilbud for mennesker med alvorlige og sammensatte lidelser, hvor psykoseproblematikk er en del av bildet. Institusjonen har en døgnenhet med 12 ordinære plasser for unge pasienter, to brukerstyrte plasser, samt en poliklinikk beliggende sentralt i Drammen. Behandlingen er fleksibel, individuelt tilrettelagt og recoverorientert.

Så du dokumentarserien «Stemmene i hodet» på NRK? Den ble spilt inn ved CRUX Bergfløtt behandlingssenter. Ønsker du en jobb som gir mening?

Psykolog i 100 % stilling, vikariat

Vi har ledig vikariat for psykolog i 100 % stilling ved CRUX Bergfløtt døgnenhet fra 29.07.2019 til 30.07.2020. Vi ser etter deg som har erfaring fra og/eller interesse for psykoseproblematikk. Du er selvstendig, fleksibel, løsningsorientert og har gode samarbeidsevner. Personlig egnethet vektlegges. 

Hva kan vi tilby?
CRUX Bergfløtt behandlingssenter har et aktivt og bredt sammensatt fagmiljø og tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi legger vekt på undervisning og kompetanseheving, og du vil få veiledning. Vi er en gjeng engasjerte medarbeidere som setter pasientene først. Hos oss kan du jobbe fleksibelt og kreativt innenfor gitte rammer. 

Du kan ta i bruk dine ressurser og interesser når pasientene har nytte av det. 
Medlemskap i KLP og lønn etter avtale.

Søknad sendes: bergflott@stiftelsencrux.no snarest

Har du spørsmål til stillingen? 
Aina Jansen, fagleder/psykologspesialist: Tlf. 32 22 68 00 eller a.jansen@stiftelsencrux.no
Marit Arnestad, avdelingsleder døgnenheten: Tlf. 32 22 68 24 eller m.arnestad@stiftelsencrux.no

Litt om arbeidsgiver
CRUX Bergfløtt behandlingssenter er en virksomhet i stiftelsen CRUX. Vi jobber for å gjøre verden til et litt bedre sted. CRUX er en ideell, diakonal og landsomfattende stiftelse som tilbyr tjenester innen helse- og sosialsektoren. Vi er medvandrere og står opp for mennesker i sårbare og utfordrende livssituasjoner, slik at de kan oppleve trygghet og nå sine mål. Det finnes alltid muligheter. Vil du være med på laget?

Oppdatert