Gå til innholdet
Vi har et avlastningstilbud som gis til familier med barn og unge som fortsatt bor hjemme. Her har vi tre grupper hver på 4-5 personer som kommer for opplevelser og samvær med andre.
KirkensSosialtjeneste_001
I helgene legger vi opp til avkobling og sosiale opplevelser for brukerne.
Barna og ungdommene kommer til oss fast hver tredje helg. Vi har også et tilbud om å bo hos oss ett ekstra døgn, fra mandag til tirsdag, for inntil 5 personer. 

Det er de samme brukere og ansatte som er sammen disse helgene. Ettermiddagene på mandager kan ha annen sammensetning enn i helgene.

Hver fredag ettermiddag kommer brukerne som tilbringer helgen hos oss. De kommer fra jobb eller skole, og har behov for både avkobling og sosiale opplevelser. Vi legger opp til ulike aktiviteter både i og utenfor huset. Aktivitetene tilpasses brukernes ønsker, behov og forutsetninger. 

Hver dag i løpet av helgen prøver vi å få oss en tur ut, enten til fots eller med bilen vår «Torridals-bussen». Vi baker alt av brødmat selv, og hver fredag er det nybakt grovbrød eller rundstykker til kvelds. Lørdag er hjemmelaget pizza en stor favoritt. Brukerne er selvsagt aktivt med på matlagingen.
Oppdatert