Gå til innholdet
Hver dag deler CRUX Hamartiltakene ut gratis mat til vanskeligstilte personer og familier i Hamar. 
mat
I 2019 delte vi ut gratis mat til nesten 10 000 besøkende.

Dette tiltaket bidrar også til at CRUX Arbeideren får store deler av sin mat gratis fra matutdelingen, noe som igjen bidrar til at vi kan servere sunn og god mat til brukerne våre hver dag. 

Matutdeling i koronatiden 
CRUX har gått sammen med Frelsesarmeen Hamar korps og laget en felles løsning for matutdeling i denne ekstraordinære tiden med smittefare. Vi har også inngått en avtale med ASKO om å hente mat, med spesielle ordninger for å unngå smitte.

Åpningstid og lokasjon
- Mandag kl. 11-13: Frelsesarmeen Hamar korps
- Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 11-13: CRUX Arbeideren 

Lokale leverandører bidrar med mat
Daglig henter vi mat fra en rekke butikker og bensinstasjoner i og rundt Hamar. I tillegg får vi også mat fra mange andre gode leverandører, som blant annet produsenter, engrosfirma, bønder og Hamar sykehus. Vi tar også imot overskuddsmat fra for eksempel festivaler og store møter.

Frivillig innsats
Vi har 15 frivillige medarbeidere som er med og deler ut mat, eller er sjåfører og henter maten, noe også deltakere kan være med på. Er du for eksempel pensjonært yrkessjåfør og ønsker noe meningsfullt å gjøre i hverdagen? Ta gjerne kontakt med oss på tlf. 940 09 604 for en uforpliktende prat. 

Åpningstid
Tirsdag og torsdag kl. 11.00-13.00
Matutdelingen er forbeholdt brukere av CRUX Hamartiltakene.

Mandag, onsdag og fredag kl. 11.00-13.00 
Matutdelingen er det åpen for alle.

Adresse: Grønnegt. 51 i Hamar sentrum.

Kan dere bidra med mat?
Vi er stadig på jakt etter flere samarbeidspartnere som kan bidra med mat som vi kan dele ut. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, og mer informasjon om hvordan vi jobber på tlf. 940 09 604 eller send oss en mail. 

Oppdatert